Fællesskab

Forår

 

Med foråret kommer der tit fornyet energi. Lyset, varmen, og forventningerne til sommerens mange oplevelser. Det er som om, at det hele står parat til at bryde ud i frit flor, ligesom knopperne på træerne, og blomsterløgenes blomster under mulden.

Vinteren har været lang, og har nok for mange føltes ekstra lang med alt det VAND. Til gengæld har det været en supermild vinter, så foråret kan risikere at nærmest eksplodere i hovedet på os.

Rundt om hjørnet venter fodbold EM på dansk grund, og et OL i Japan, hvor vores danske helte endnu en gang kan hjembringe et hav af medaljer. Ikke et ord om Corona.

Efter et langt vinter-hi er foråret også så småt ved at ramme mig i alle henseender – og altså også her på bloggen.

Jeg ved godt,  at der har været fuldstændigt blankt på bloggen i mange måneder. Ingen nye indlæg – ingen aktivitet whatsoever. Det vil jeg godt være den første til at beklage. Det var ikke meningen, og jeg synes jo ligesom også, at vi ret hurtigt havde fået etableret et ret godt makkerskab. Et makkerskab, som skal blomstre igen – for jeg har så meget på hjertet.

Jeg vil ikke komme yderligere ind på mit lange vinterhi her – men jeg vil uddybe det i et selvstændigt indlæg. På et senere tidspunkt. Bare ikke lige nu.

Lige nu vil jeg simpelthen bare lige sige godaw igen – med håbet om, at du vil begynde at kigge forbi min blog igen for at blive klogere, for at blive inspireret, for at blive underholdt, for at blive holdt i hånden, for at blive hørt, for i det hele taget at beriget. Det håber jeg, at jeg kan bidrage med – også selvom jeg måske går i hi igen til næste vinter 😉

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fællesskab