En Trofast Følgesvend

Æble Fan

 


I morgen går det løs igen!!! Så vil jeg igen sidde og kigge på et helt auditorium fyldt med mennesker, som nærmest ikke kan blive siddende i stolene af lutter begejstring, og jeg har det på fuldstændigt samme måde. Apple´s product keynote gør bare noget ved mig. Det kan da godt være, at jeg og mange andre nogenlunde ved, hvad det nu er Apple vil præsentere denne her gang, men man ved jo aldrig, og det er måske heller ikke så meget, hvad der bliver præsenteret (og så alligevel), men måden det bliver præsenteret på.

Jeg ELSKER at tænde for mit Apple TV og finde frem til ikonet for præsentationen, trykke, og så se auditoriet dukke frem LIVE, mærke spændingen i lokalet, og bare se sekunderne tikke ned imod eventets begyndelse. Anticipation – I LUV it!!

Skal jeg så ha´ nogle af Apples nye produkter i år? Nej, plejer jeg at sige til mig selv – og i år MENER jeg det rent faktisk. I de andre år lykkes det på en eller anden måde Apple at få mig overbevist om, at jeg simpelthen ikke kan undvære lige nøjagtigt dette her produkt. Det er det, som de er så s….. gode til. De ypperste sælgere er de, og selvom jeg godt ved det, så ryger også jeg i fælden, selv om jeg nok må siges at være en selverklæret gadget-freak og absolut ikke mangler produkter.

I år hedder det så NEJ – jeg skal ikke lokkes i år, for man kan da ikke regne Apple TV Plus for et produkt, kan man?  Iphone 11 skal jeg ihvertfald ikke ha´ i denne omgang – der sker for få ændringer i den her udgave til, at jeg bliver “nødt” til at opruste, og med mange af de andre produkter, som vil blive præsenteret, så er ændringerne stadigvæk ikke store nok til, at jeg vil investere i en ny udgave af noget, som allerede fungerer fint nok. Det skulle måske lige være deres nye Macbook Pro, da jeg i øjeblikket skriver på en over 10 år gammel én af slagsen. Jeg kunne jo SAGTENS retfærdiggøre det overfor mig selv med, at det jo drejer sig om et arbejdsredskab til den krimi, jeg skriver på i øjeblikket. Hmmmm – måske jeg alligevel befinder mig i gruppen af potentielle købere til ét eller flere af Apples mange gudeskønne produkter? Det er jo netop det, som Apple kan. Skabe et behov, hvor der ikke nødvendigvis er et behov. Præsentere et nyt produkt på en sådan måde, at jeg nærmest savler på min tilhørerplads i sofaen, selvom jeg ikke skal ha´det, og det er blandt andet én af grundene til, at jeg elsker deres præsentationer. Det er så dybt professionelt, fyldt med pathos, og præsenteret på den mest overdrevent lækre måde.

Apple TV Plus – Apples nye streaming tjeneste – ved jeg allerede, at jeg skal ha´, når den forhåbentlig lander i DK inden jul, og ja – jeg er allerede medlem af Anonyme Streamere – og har ALLE streaming-tjenester til min rådighed – så selvfølgelig skal jeg også ha´fingrene i Apple TV Plus. Glæder mig for vildt til at se Reese Witherspoon, Jennifer Anniston, og Steve Carell med flere i The Morning Show, og i det hele taget bare til at se brugerfladen i produktet, den lækre “indpakning”, funktionaliteten, og selvfølgelig resten af indholdet. Kan ikke vente!!!

Så ja – jeg sidder i morgen aften parat yderst på sofaen til endnu en af Apple´s fantastiske præsentationer med popcorn i mit skød, og en forventning om endnu en strøm af lækre, strømlinede, gudesmukke og attråværdige produkter.

God fornøjelse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Trofast Følgesvend