Afsnit 3

Morning After

Heysan!

Det er vitterligt morgenen efter, at afsnit 3 af “Gift ved første blik” blev sendt ud til hele Danmark, og en del af afsnittet drejede sig da også om, dagen efter den store bryllupsfest. Det var fedt at se, hvordan alle os par agerede, efter festen var slut, og gæsterne havde sagt farvel.

Jeg så afsnittet i godt vennelag, og det var sjovt for mig at se de forskellige reaktioner på de forskellige situationer i afsnittet. Jeg må sige, at jeg blev stillet en hel del spørgsmål, hvoraf jeg kunne svare på nogle af dem, og andre hvor jeg nænsomt undlod at svare.

Det oplever jeg en del af – at få spørgsmål, som jeg desværre ikke kan eller må svare på. Det er helt okay – det er fedt, at der er en stor nysgerrighed derude. Jeg er bare glad for, at programmet er så populært, og at folk engagerer sig.

Hvis du er en person med uendeligt mange spørgsmål, som du godt vil have besvaret, så er du jo heldigvis kommet til det rette sted. Altså den blog her -(nu blev det lige pludseligt meta). Du kan dog også købe denne uges Se og Hør, hvor der er en 2-siders artikel omhandlende lige netop mig, hvem jeg er, mine interesser osv osv. Det kom i handelen i onsdags, og jeg skal da ud og ha´mig mit eksemplar i dag.

Jeg vil også fortsat løbende fortælle mere om mig selv her på bloggen – og forhåbentlig forsyne dig læseren med noget, som du kan bruge til noget. Jeg er en person, som nemt og let lader mig inspirere, og det har jeg tit lyst til at give videre, så jeg selv kan være med til at inspirere. Når jeg siger nemt og let, så vil det også betyde, at indholdet på min blog nogle gange vil være meget i øst og vest, og måske vil fremstå rodet for nogle. Er der overhovedet en rød tråd? Hvem er ham der Anders egentlig for én? Hvad kan jeg egentlig bruge den her blog til?

Den tvivl kan jeg godt forstå, skulle den opstå – og det er også helt i orden. Trofasthed er en flygtig ting i vores digitale tidsalder, hvor vi konstant bliver bombarderet af tilbud og muligheder fra alle verdenshjørner. I dag er alting muligt – og næsten ALT er tilladt. Næsten.

Det, som jeg håber, vi kan opnå sammen, er en fortrolighed. Du og jeg sammen. At du stille og roligt lærer mig bare en smule bedre at kende, og at du kan li´, hvad du ser.

Så vil jeg love, at du ikke vil fortryde, at du blev hængende.

God weekend.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsnit 3