Kære Læsere ❤️❤️❤️

Positivisme

LORT! Nu er den forbandede flaskeautomat ENDNU en gang i stykker, og jeg har slæbt pææææænt mange flasker med herned bare for at konstatere, at automaten igen, igen, igen er lukket på en lørdag.

Jamen, for SATAN. Så er der endnu en gang fejl på min bon, og jeg må ned til forretningen for at få tilbagebetalte skaldede 9 kroner, imedens folk i køen skuler til mig, for nu kommer de 1 minut senere hjem, og jeg har sgu hverken røvet en bank eller stjålet noget som helst.

Begge situationer har jeg befundet mig i indenfor de seneste par dage. Begge situationer kan være RØVirriterende, og jeg ved, at de fleste af os har været udsat for det på et eller andet tidspunkt.

Ligesom mange af alle de andre små hændelser i vores daglige liv, kan disse 2 godt i øjeblikket opnå stjernestatus i vores eget lille mareridtsskuespil – hvis vi giver dem lov! Hvis vi lader dem tage over og fylde vores liv, og lader dem nå ind til kernen af vores gode humør – lader dem forpeste et ellers ganske udmærket humør.

Jeg har for et stykke tid tilbage besluttet mig for at gå en anden vej – eller i hvert fald forsøge at gå en anden vej oftere og oftere. Træne mig selv i ikke at lade små petitesser forplumre min ellers ganske okay dag. Der er så mange andre og langt STØRRE problemer ude i verdenen, som VIRKELIG kan nærmest destruere ens humør, så hvad betyder alle de disse distraktioner i det store hele?

I det store hele ret ligegyldige småting skal da ikke styre mig, og måske i sidste ende gøre, at jeg opfører mig mindre optimalt overfor mennesker, jeg møder på min vej. At det regner på vej på arbejde, skal da ikke ødelægge hele min dag. Er du træt af regnvejr, så køb dog et regnsæt, i stedet for hele tiden at snakke om, at det altid regner i Danmark. Synes du, at puuuuhh nu er det altså for varmt, så enten nyd det i de få måneder det varer, eller sæt dig ind i skyggen.

Vi danskere er generelt nogle brokkehoveder, og hvis vi IKKE har noget at brokke os over, så er det også noget lort. Vi har brug for noget mere positivisme, og at omgås hinanden langt mere positivt.

Du synes måske, at jeg lyder hellig, og det kan da godt være, at jeg er det, men jeg nævnte også, at jeg PRØVER, hvilket jo vil sige, at jeg stadig ikke er helt perfekt til det – langt fra! Jeg kan sagtens også brokke mig, men jeg har besluttet, at det skal være mindre og mindre – for til sidst måske helt at stoppe. Nej, helt stoppe er der nok ikke mange af os, som kan, og det skal vi heller ikke, – men vi kan sagtens hver især gøre en større indsats for, at brokkeriet og sortseer-synet ikke tager overhånd, og vi husker på, hvor vidunderligt livet kan være, når bare vi åbner op for vores positivisme.

follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Læsere ❤️❤️❤️