Æble Fan

Et Hurtigt Hik


Hej derude!

Vidste godt i går aftes, at blog indlægget i dag ville blive pænt presset for tid. Århundredets regnvejr var på vej – masser af ting at tage stilling til – og faldt nærmest omkuld på sofaen af bare træthed.

Regnvejr ændrer bare helt radikalt på min tidsramme om morgenen – og jeg var endda oppe 3 kvarter før normalt i dag. Når det regner, så skal Dipper-bassen tørres EKSTRA grundigt bagefter gåturen, og det tager ikke bare 5 minutter. Vi taler om 15-20 minutter, og så er tidsplanen allerede skredet for meget.

Kender du det? Det tror jeg faktisk, at de fleste af os gør. Vi har alle vores rutiner om morgenen, og jeg gætter på, at de nogenlunde er de samme hver dag. Bare den mindst ændring, og så er man forsinket. En slags “broen var oppe, chef”. Vildt, ikk´? At vi skærer morgenen så tæt. så at bare den mindste ændring i vores planer får det hele til at skride.

Der er jeg lige nu. Jeg skal lige have skrevet færdig, men jeg kan mærke, at jeg skal ikke afvige meget mere fra morgenplanen, før jeg trisser ind på arbejde 5-10 minutter for sent på den. Og så er der jo også hist0rien om et kæmpe regnvejr, og i-og afklædelse af regntøj samt skiftetøj. Det tager altsammen tid, og i dette tilfælde tid fra dig, kære læser.

I øvrigt for vildt hvor mange I er derude, som følger med!!!!! Jeg er totalt oppe at køre over det, og jeg kan mærke, at vi har en god ting kørende.

Bare ikke i dag – det blev ALT for kort for min del.

Vender stærkt tilbage i morgen…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble Fan