En God Veninde

Gift Ved Første Blik

 

Torsdag morgen. Ca. 13 timer til, at programmet løber over slow-tv skærmen på DR1, og alle de mange forespørgsler endelig kan få syn for sagn, om hvad jeg EGENTLIG render rundt og laver, og hvorfor “mærkelige” mennesker har rendt rundt i buske og lignende for lige at finde den HELT rigtige vinkel til et TV-skud.

For mig har det været en helt naturlig del af processen at blive fulgt af et kamera, og der gik ikke mange minutter før, at jeg nærmest havde glemt, at det var der. Derfor er den person, som man oplever i programmerne, også den person jeg er. Som seer ser man selvfølgelig kun en brøkdel af alt, hvad der er blevet filmet, men jeg håber I vil nyde programmerne og have lyst til at være med på sidelinjen i en meget skelsættende periode af mit liv.

Det er også én af grundene til, at jeg har startet min blog. Jeg vil gerne give seerne yderligere indblik i Gift ved første blik verdenen, og i min verden ved siden af Gift ved første blik. Vise ALLE facetter af min person, og forhåbentlig inspirere til, at vi i sidste ende får skabt os en bedre verden med større forståelse for og kærlighed til andre mennesker end os selv. Det er det ultimative mål.

Indtil da, skal I jo så lige rådyrke programmet i aften. HUSK, at det er ude på dr.dk til streaming fra kl. 18, og husk så endelig også at tjek podcasten “I røven af Gift ved første blik” med Kasper og Frederik lige efter, at programmet er slut.

Glæder mig til at komme forbi et TV nær dig i aften ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En God Veninde