Morning After

Mit Skjulte Talent

Så fik Se & Hør breaket nyheden som de første, og for de fleste kommer det nok også som en overraskelse, at jeg er i gang med at skrive på en krimi. Hvor kom det lige fra?

Hvis du ikke har haft fingrene i et Se & Hør-blad i den her uge, så skynd dig, inden oplaget er udsolgt 🤣🤣🤣  I bladet fortæller jeg blandt andet en hel masse om mig selv, men også en hel del om den krimi, som jeg i øjeblikket skriver på. Det er en krimi, som jeg skriver på engelsk, som foregår i København, og som jeg regner med selv at udgive i 2020, hvis alt går vel.

Jeg har skrevet på bogen over lang tid, men jeg har også besluttet mig for, at 2020 skal være året, hvor andre får mulighed for at læse den. Jeg har mødt en del krimifans, som allerede glæder sig til at læse bogen, så det er jo også svært for mig at vente med at vise mine ord frem.

Jeg har hovedet sprængfyldt af idéer til bogen hele tiden, og generelt er jeg i besiddelse af en overdrevent god fantasi. Jeg har skrevet mange af idéerne ned, og sammen med de meget livlige drømme, jeg har, som jeg også skriver ned, så tror jeg ikke, at jeg kommer til at mangle materiale til bogen. Verdenen er mangfoldig, og jeg bliver dagligt inspireret til nye historier, og karakterer til bogen.

Da det er en krimi, så er det jo også en noget mørk verden, jeg bevæger mig rundt i. En verden fuld af grumme ting, onde handlinger, og ikke altid sympatiske mennesker. En verden, som også eksisterer i virkeligheden. En bagside af det liv, som de fleste af os lever i dagligdagen. En verden, som heldigvis de færreste af os oplever eller får færten af. Ikke desto mindre, så eksisterer den derude, og jeg har selv flere gange stiftet bekendtskab med den, og snittet overfladen af en verden, som du ikke ønsker bliver en fast bestanddel af din hverdag.

Når jeg skriver, bevæger jeg mig rundt i den verden. Rundt i de scenarier og tankegange. Er en del af plottet, og den som skaber plottet. Det er SUPER inspirerende og tilfredsstillende at kunne skabe på den måde, men det er også SUPER drænende, og mentalt udfordrende, hvorfor jeg også har måttet lægge bogen til side i længere perioder ad gangen.

Nu kaster jeg mig ud i processen igen, og denne gang bliver det noget mere målrettet. Jeg har det stående på skrift i Se & Hør, at krimien, hvis foreløbige arbejdstitel er “The Invisible”, udkommer i 2020, så jeg har TRAVLT!

Du kan godt glæde dig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning After